Forklift lastiği satın alırken nelere dikkat edilmeli?

13-11-2023 10:41
Forklift lastiği satın alırken nelere dikkat edilmeli?
Forklift Lastiği seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır.
1.Forklift lastikleri Havalı ve dolgu olarak 2’ye ayrılmaktadır.
2.Forklift lastiklerinde beyaz (iz bırakmayan) ve siyah olmak üzere 2 renk çeşiti vardır.Bunlar forklift’in çalışma ortamına göre belirlenmektedir.Zemin yapınız temiz ve yer zeminine iz bırakmasını istemiyorsanız beyaz iz bırakmayan lastikler tercih edilmelidir.Bunun dışındaki zeminlerde siyah lastik kullanılabilir.
3-Dolgu lastiklerinde sekmanlı ve sekmansız seçenekleri mevcuttur.Bunları sipariş vermeden destek ekibimizle konuşarak bilgi alıp öyle sipariş veriniz.
4-Lastik seçimlerinizde daha doğru lastiği seçmeniz için lastik görsellerinin hazır olması, makinenin resminin çekilmesi ve bize iletilmesi size doğru lastiği seçmemizde yardımcı olacaktır.
5-Dolgu lastik seçiminizde zemin çok önemlidir.Buna göre seçiminizi yapmanız gerek.Dış mekan ve iç mekanlarda farklı tür lastikler kullanılmaktadır.
6-Forklift lastiği alırken çalışma saatinize bağlı olarak, lastik seçiminize yardımcı oluyoruz.Örneğin; 8 saat çalışan , 12 saat çalışan ve 24 saat çalışan makinelerde ona göre lastik öneriyoruz.Dolgu lastiklerinde standart , premium, premium plus gibi çalışma saatine göre üretilen lastikler vardır.
7-Forklift lastiği seçerken yapmış olduğunuz işin de önemi çoktur.Örneğin; demir çelik sanayi, ağır yükler ve çalışma ortamında kesici parçalayıcı parçalar oluyorsa daha dayanıklı ve premium lastikler verilirken, daha hafif yük taşıyan ve temiz ortamda çalışan standart tercih edilebiliyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.